Hej Verden! n.n

Det første kys

Her den 20 December fik jeg da prøvet noget nyt. Ser i, jeg var til den her fødselsdagsfest og jeg er rimelig genert, men! Jeg puttede med en for første gang c:
Den her dreng jeg så puttede med, spurgte om jeg ville mødes igen, og det blev selvfølgelig arrangeret. Så her i fredags kom han så hjem til mig, og vi puttede selvfølgelig igen, så film, spiste guf.. Og så morgenen efter snakkede han om at vi ikke havde haft vores første kys, og så. Ja..
Sådan gik det til.

Hvis i prøver det en første gang, skal i ikke være nervøse, det kan man selvfølgelig godt være, netop fordi det ikke er noget man har prøvet før. Jeg blev nervøs, men det var mest af alt fordi jeg blev bange for om jeg ville skuffe ham. Bare slap helt af. De fleste drenge kan forstå at det kan være svært for en pige, hvis det er deres første kys. De eneste tanker der fløj igennem mit hoved var, at jeg ikke vidste hvor jeg skulle gøre af mig selv, eller hvordan man gjorde. 🙂
Senere snakkede jeg så med ham om det. Som jeg sagde. “Det var lidt underligt det der skete i morges, det er ikke noget jeg er vant til. Og tværtimod heller ikke at have en kæreste.”

Han var i det mindste forstående, men det var også hans første, også selvom jeg følte at han havde mere erfaring end mig selv.

Så piger, hvis det er jeres første kys og i har oplevet det, kan i jo foreksempel komme med nogle eksempler på hvordan i havde det første gang med jeres første kys i kommentaren.

Bye! ^w^

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej Verden! n.n